zz

Jongeren van het Calandlyceum treden op in PoëzieRevue

Ruim 350 jongeren van het Calandlyceum uit Amsterdam Nieuw-West schreven de afgelopen weken een eigen gedicht onder leiding van docenten van School der Poëzie. De makers van de mooiste gedichten dragen deze op vrijdag 11 oktober zelf voor in het theaterprogramma de PoëzieRevue in Theater van ’t Woord (op de 7e verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam). Aanvang: 11:00 en 14:00 uur.

Artiesten in de PoëzieRevue
Tussen de gedichten door zijn er optredens van urban dance group Turn it Loose, dichter Tjitse Hofman en muzikant Baykal Dogan. De voordrachten van de jongeren worden ondersteund door live muziek van pianist Polo de Haas en drummer Truus Engels. De presentatie is in handen beatboxer en rapper André Accord.

Jury
Bij de PoëzieRevue van 11:00uur bestaat de jury uit dichter Tjitse Hofman, Dien Moolhuysen, docent aan het Calandlyceum en Inte van der Tuin, beleidsadviseur bij stadsdeel Nieuw-West. Bij de PoëzieRevue van 14:00 uur bestaat de jury uit Tjitse Hofman, Dien Moolhuysen en Mohamed Mahdi. Mahdi is werkzaam bij FORUM, instituut voor Multiculturele Vraagstukken.

PoëzieRevue bijwonen?
U bent van harte welkom om één van de PoëzieRevues bij te wonen. De toegang is gratis, reserveren noodzakelijk: info@schoolderpoezie.nl of 020-3307817.