xx

Particuliere donaties voor Y’POETRY 2013

Ronny Temme, vierde afgelopen maand haar 65 jarig bestaan feestelijk op haar werkplek Filmmuseum Eye. Zij is absoluut een liefhebber van poëzie en vroeg haar gasten in plaats van een cadeau mee te brengen, om het internationale jongeren poëzieproject Y’POETRY 2013 financieel te steunen.

 Dit initiatief heeft tot nu toe € 645,- opgeleverd!

 School der Poëzie bedankt Ronny Temme voor dit hartverwarmende initiatief! Zeker in deze tijd van bezuinigingen -en in het bijzonder op die van kunst & cultuur- zijn donaties zeer welkom. Onze dank gaat dan ook uit naar alle gulle gevers!

 Y’POETRY is een initiatief van het productiehuis School der Poëzie uit Amsterdam. Het internationale poëzieproject richt zich op jongeren tussen de 14 en 17 jaar. Als de subsidieaanvraag voor Y’POETRY 2013 wordt toegekend gaat dit najaar de vierde editie van start. Lees hier meer over Y’POETRY 2012.

 Als u het project Y’POETRY ook een heel warm hart toe draagt zijn u financiële donaties welkom. Het bankrekeningnummer van School der Poëzie is 7990406 o.v.v. particuliere donatie Y'POETRY 2013.  Met een donatie, hoe klein dan ook, ondersteunt u dat jonge Europeanen uit alle lagen van de bevolking op een leuke manier kennis maken met elkaar en poëzie.

 

Natuurlijk kunt u altijd voor meer informatie hierover contact met ons opnemen.