Rappers Kubus & Rico treden op in laatste PoëzieRevue van dit seizoen

PoëzieRevue

Voorafgaand aan deze PoëzieRevue schrijven ruim 350 jongeren hun eigen gedicht onder leiding van docenten van School der Poëzie. De jongeren met de mooiste gedichten dragen deze, aangemoedigd door hun klasgenoten, voor. Pianist Polo de Haas en drummer Truus Engels geven de gedichten klank. De presentatie is in handen van rapper en beatboxer André Accord. Naast het optreden van Kubus & Rico is er poëzie van Tjitse Hofman en urban dance door Turn it Loose. Een professionele jury, met onder andere Tjitse Hofman, beoordeelt de gedichten en bepaalt wie er in de prijzen vallen.

 

 Kubus en Rico
Voordat de muzikanten de handen ineen sloegen waren ze beiden verantwoordelijk voor een handvol mijlpalen in de Nederhiphop. Sinds ze samen optreden ontvangen ze wederom lovende recensies. Volgens het magazine OOR stuwen de twee Zwollenaren elkaar tot grotere hoogte. “Met een ijzersterke techniek en een razendsnelle opeenvolging van taalvondsten in zijn sterke teksten bewijst Rico wederom tot de beste rappers van het land te horen.”
   PoëzieRevue bijwonen? U bent van harte welkom! De toegang is gratis, reserveren noodzakelijk: info@schoolderpoezie.nl of 020-3307817. Wanneer: Dinsdag 19 juni om 14.00 uur.

Waar: Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend.