STAGIAIR (M/V) GEZOCHT voor Y'POETRY

Y’POETRY 2012 is een internationaal project voor jongeren van 15-17 jaar uit Antwerpen, Berlijn, Londen en Amsterdam. In het voorjaar van 2012 geven docenten van School der Poëzie les in bovengenoemde steden aan de hand van een speciaal ontwikkelde werkbundel. In de bundel staan in drie talen actuele gedichten uit België, Duitsland, Engeland en Nederland. Het thema is De stad. Jongeren lezen en analyseren de gedichten en worden zelf aan het schrijven gezet. De mooiste gedichten worden voorgedragen in een literaire show. In elke stad vinden twee voorrondes in een theater plaats: de zogenaamde Y’Poetry Revues.  Een deskundige jury bepaalt wie er naar de Internationale Finale in Amsterdam gaan.

Als stagiair werk je mee aan de uitvoering van de internationale voorrondes en het finale weekend in april 2012. Je maakt kennis met alle facetten van een cultureel project: inhoudelijk en praktisch. Van publiciteit tot en met het mede organiseren van het finaleweekend eind april 2012.
Je bent derde of vierdejaars student cultuurmanagement of media & cultuur. De stageperiode is van december 2011 t/m april 2012.

Wij bieden een boeiende stage van 3 dagen per week. Je krijgt een stagevergoeding en reiskosten indien nodig.

Je kunt contact opnemen met Mick Witteveen mick@schoolderpoezie.nl of
020 330 78 17

 
www.schoolderpoezie.nl