zz

Winnaars Kasteeljuweel 2012

Pascalle Böck van het Montessori Lyceum uit Amsterdam (1e Prijs), Olivier Leufkens van het Willem de Zwijger College uit Bussum (2e Prijs) en  Marwan van het Casparus College uit Weesp zijn de trotse winnaars van Kasteeljuweel 2012, de poëziewedstrijd van het  Muiderslot en School der Poëzie.

 De publieksprijs werd door 'likes'  op de Facebookpagina van kasteel Muiderslot gewonnen door Friso Elsevier van Griethuysen van het Willem de Zwijger College uit Bussum. De gedichten staan allemaal op Facebook.  Soondas Malik van scholengemeenschap Reigersbos uit Amsterdam ging er met de tweede publieksprijs vandoor. Marieke Hoenderdos van het Vechtstede College uit Weesp nam de derde prijs in ontvangst.

Foto boven: de winaars: v.l.n.r.: Marwan, Pascalle, Marieke, Olivier, Friso en Soondas. . Onder: winnaar Pascalle Böck met juryvoorzitter Jos van Hest.

 De prijzen werden door een deskundige jury, bestaande uit de dichters Jos van Hest, Tjitse Hofman en Ida Schuurman, educatief medewerker bij het Muiderslot, toegekend.

De winnaar van de publieksprijs: Friso Elsevier van Griethuysen van het Willem de Zwijger College uit Bussum.